Mesajele voastre in direct
Currently there are no new dedications

Dora Gaitanovici – Micul Prinț

todayApril 1, 2024 17

NoutatiPopVideoclipuri Noi

share close

Prin această lansare, Dora Gaitanovici se alătură programului Ajungem MARI pentru a atrage atenția asupra nevoilor copiilor instituționalizați și din medii defavorizate din România.

“Micul Prinț” este despre copiii care primesc șansa de a simți adevărata dragoste părintească și acces la o viață mai bună. Materialul video îl are în prim-plan pe Teo într-un peisaj rural. Conceptul videoclipului aparține Dorei Gaitanovici, iar împreună cu Alexia Drăgan (regizor), Andrea Stanciu (DOP), Rareș Savu (edit) și a întregii echipe a fost adus la realitate.

“Acum trei ani am cunoscut un copil minunat, isteț, vesel, simpatic, dornic de iubire și prietenie. Am fost impresionată de contrastul dintre calitățile lui native și traiul lui de zi cu zi: era un copil care avea hăinuțe cât să nu fie dezbrăcat, ghetuțe cât să nu fie desculț și cam atât. Învățase să vorbească de la desene animate, de aceea vocabularul lui cuprindea cuvinte de neînțeles pentru cei din jur. Părea că vine dintr-o altă lume, cu o altă limbă. În viața acestui copil s-a petrecut o schimbare, un fel de vrajă, care i-a adus un cu totul alt viitor decât cel care i se contura când ne-am cunoscut. Copilul care trăia doar de pe-o zi pe alta, care avea drept tovarăși de joacă doar câțiva câini și ieduți, acum este un băiețel frumos care merge la școală, citește, are prieteni, este tot vesel, vorbește frumos și crește înconjurat de iubire. <<Micul Prinț>> se află în toți copiii și mi-aș dori să nu existe niciunul lipsit de șansa de a crește frumos și armonios. Mi-aș dori să pot face cândva mai mult pentru ei. Deocamdată mă bucur că un mic prinț și-a făcut loc în cântecul și în inima mea”, a declarat Dora Gaitanovici.

Ajungem MARI este cel mai mare program național care susține pe termen lung copiii și tinerii instituționalizați și din medii defavorizate să devină adulți responsabili, independenți și fericiți. Peste 3.000 de copii sunt sprijiniți educațional, moral și emoțional de o echipă de 1.400 de voluntari, în București și 24 de județe din țară.

Asociația a dezvoltat, în aproape 10 ani, proiecte permanente care răspund pe termen lung nevoilor reale ale copiilor vulnerabili. Sprijină copiii și tinerii să aibă o viață normală și o șansă reală la educație, să fie integrați în societate, prin cursuri de calificare și orientare profesională, consiliere vocațională, cursuri de pregătire pentru viață independentă, tabere de dezvoltare și învățare, excursii și ședințe de psihoterapie.

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%